Nerezová konstrukce světlíku poskytuje pevnost, ale také vyniká v izolačních vlastnostech

Nerezová konstrukce světlíku poskytuje pevnost, ale také vyniká v izolačních vlastnostech

Nerezová konstrukce: základní kámen pro perfektní izolaci

Konstrukce světlíků vyrobená z nerezové oceli nabízí optimální kombinaci pevnosti a nízké vodivosti, což je klíčové pro vytvoření efektivní izolace. Tento materiál poskytuje ideální základ pro obložení tepelným izolantem, který dále snižuje tepelný tok a zvyšuje energetickou účinnost budovy.

Zajištění kompletní izolace

Jedinečným rysem této konstrukce je použití speciálního pevného tepelného izolantu, který je kompletně obložený zvenku. Tento izolant nejenže minimalizuje tepelný tok, ale také poskytuje další ochranu a stabilitu. Jeho povrch je dále obložen nerezovým plechem, který nejen zajišťuje esteticky působivý vzhled, ale také dále omezuje tepelné ztráty.

Zasklení

Dalším důležitým prvkem je zasklení, které je řešeno pomocí bezpečnostních dvoj nebo trojskel, v závislosti na požadavcích investora. Kvalitní zasklení minimalizuje tepelné ztráty. Skla jsou mezi sebou a konstrukcí vyplněna speciálním tmelem, což vede k vytvoření subtilního povrchu bez rušivých lišt. Tato metoda je mnohonásobně kvalitnější než tradiční ocelová konstrukce s polykarbonátovou výplní.

Rozšiřujte své obzory s námi!

Přihlašte se k odebírání Newsletteru, aby Vám nic důležitého neuteklo.

zásadách ochrany osobních údajů.