Začněte řešit svůj světlík včas: Cesta od Prvního Kontaktu k Realizaci

REMING - dálkově ovládaný odjížděcí světlík a výstup na střešní terasu v bytovém domě v Olomouci

Začít řešit světlík včas není pouze o efektivních technických řešeních, ale také o správném načasování a plánování. Od prvního kontaktu se zákazníkem až po samotnou realizaci světlíku může v některých případech uběhnout až jeden rok. Tato časová prodleva je ovlivněna řadou faktorů, které sahají od klimatických podmínek až po vytíženost společnosti REMING.

  1. Klimatické vlivy: Jedním z klíčových faktorů ovlivňujících dobu od prvního kontaktu po realizaci je klima. Zimní měsíce mohou výrazně zpomalit proces, zejména pokud teploty klesnou pod 5 stupňů Celsia. Silikonování a další procesy jsou v těchto podmínkách značně problematické. V mnoha případech postupujeme tak, že světlíky vyrábíme v zimě, ale montujeme až ve vhodných klimatických měsících.
  2. Příprava stavby a projekční příprava: Připravenost stavby a projekční příprava hrají klíčovou roli. Plánování a pečlivá stavební a projekční příprava eliminuje možné komplikace a urychlí celou realizaci.
  3. Logistické výzvy: Důležitým faktorem je také dostupnost potřebných materiálů. Dodávka skel a dalších komponentů může být někdy zpožděna, což ovlivní celkový časový rámec projektu. Tyto faktory se společnost REMING snaží ovlivnit na minimum, ale v mnoha případech to není v naší moci.
  4. Vytíženost Firmy: Společnost REMING bývá často vytížená mnoha projekty současně. Tato vytíženost může zpomalit realizaci, a proto je důležité brát v úvahu aktuální pracovní zatížení firmy a včasně nás kontaktovat, aby se vaše realizace dostala do plánování zakázek a časového harmonogramu.
Reming

Kytnerova 18, 621 00 Brno
Tel.: +420 604 360 408
www.reming.cz

Rozšiřujte své obzory s námi!

Přihlašte se k odebírání Newsletteru, aby Vám nic důležitého neuteklo.

zásadách ochrany osobních údajů.