Systém WICONA nabízí širokou škálu řešení

Systém WICONA nabízí širokou škálu řešení

Hliníkové profily německého výrobce firmy Wicona představují špičku v oblasti moderního stavebnictví, nabízející širokou škálu systémů pro okna, dveře, zimní zahrady, strukturální fasády a další aplikace. Mezi nejvýznamnější produkty patří systémy WICLINE, WICSLIDE a mnoho dalších. Díky své kvalitě, trvanlivosti a estetickému designu se staly oblíbenou volbou mezi architekty, stavebníky a majiteli nemovitostí po celém světě.

WICLINE: Pokročilé okenní systémy

WICLINE 65/75

Systémy WICLINE 65 a 75 nabízejí vysokou úroveň tepelné izolace a zvukové izolace, což zajišťuje komfortní a energeticky úsporné prostředí. Tyto systémy jsou ideální pro komerční i rezidenční projekty, poskytují vynikající bezpečnost a širokou škálu designových možností.

WICLINE 90SG

WICLINE 90SG je strukturální zasklívací systém, který umožňuje vytvářet velké prosklené plochy s minimalistickým vzhledem. Tento systém nabízí vysokou energetickou účinnost a moderní estetiku, což jej činí ideálním pro kancelářské budovy a moderní obytné domy.

WICLINE 75 TOP

WICLINE 75 TOP je systém, který kombinuje vynikající tepelnou izolaci s elegantním designem. Díky použití pokročilých izolačních materiálů a technologií je tento systém ideální pro energeticky úsporné budovy a projekty s vysokými nároky na udržitelnost.

WICSLIDE: Inovativní posuvné systémy

WICSLIDE 160

WICSLIDE 160 je posuvný systém navržený pro velké otevírací plochy. Nabízí vynikající tepelnou izolaci a snadné ovládání, což zajišťuje pohodlí a úsporu energie. Tento systém je ideální pro terasy, balkony a zimní zahrady.

WICSLIDE 65

WICSLIDE 65 je univerzální posuvný systém, který kombinuje estetický design s vynikající funkčností. Je vhodný pro širokou škálu aplikací, včetně posuvných dveří a oken, a poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti a odolnosti.

WICSLIDE 150 PS

WICSLIDE 150 PS je kombinovaný posuvný a zdvižně posuvný systém, který nabízí flexibilitu a pohodlí. Tento systém je ideální pro moderní obytné a komerční projekty, které vyžadují velké prosklené plochy a snadné ovládání.

WICTEC: Fasádní systémy

Systémy WICTEC nabízejí širokou škálu řešení pro fasádní konstrukce, včetně strukturálních a polostrukturálních systémů. WICTEC 50 a WICTEC 60 jsou navrženy pro maximální transparentnost a estetiku, zatímco poskytují vysokou úroveň tepelné a zvukové izolace.

WICSTYLE: Dveřní systémy

WICSTYLE zahrnuje různé typy dveřních systémů, které kombinují bezpečnost, odolnost a estetiku. WICSTYLE 65ED a WICSTYLE 75 evo jsou navrženy pro různé aplikace, včetně vstupních dveří a interiérových dveří, a poskytují vynikající tepelnou izolaci a bezpečnostní prvky.

WICLINE EVO

WICLINE EVO je další pokročilý okenní systém, který nabízí vynikající energetickou účinnost a moderní design. Tento systém je navržen tak, aby splňoval nejpřísnější požadavky na udržitelnost a komfort, což jej činí ideálním pro pasivní domy a energeticky úsporné budovy.

WICLINE 215

WICLINE 215 je systém pro fixní a otevíravé okenní konstrukce, který poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti a tepelnou izolaci. Je vhodný pro komerční i rezidenční budovy a nabízí širokou škálu designových možností.

Rozšiřujte své obzory s námi!

Přihlašte se k odebírání Newsletteru, aby Vám nic důležitého neuteklo.

zásadách ochrany osobních údajů.